Prinses Marijkeschool
Abraham van Beyerenstraat 1c

2525 TA Den Haag

tel: 070-3884035

Nieuws

09 september 2019

Mijnschoolinfo

In Mijnschoolinfo hebben de ouders van de Prinses Marijkeschool toegang tot schoolinformatie die op hun kind betrekking heeft. MSI is een programma dat werkt via een app of via de website www.mijnschoolinfo.nl. Door het gebruik van MSI, is er nooit meer informatie zoek. Nieuwsbrieven, huiswerk, agenda, en foto’s zijn terug te vinden in MSI.

Mijnschoolinfo
Welke mogelijkheden zijn er met Mijnschoolinfo?

  • Informatie: Ontvangen van gerichte informatie van de school. Zit uw kind in groep 6, dan ontvang u alleen informatie over die groep. Daarnaast ontvang u ook schoolbrede informatie.

 

  • Communiceren: Via de berichtmodule kunt u direct met de juf of meester van uw kind communiceren. U heeft hiervoor geen emailadres nodig.

 

  • Informatie delen: Via groepsoverzichten ziet u welke kinderen er bij uw kind in de klas zitten. Ouders kunnen kiezen om contactinformatie te delen met andere ouders. Op deze manier kunnen ouders makkelijke contact maken met elkaar. Vanwege de privacy bepaalt u zelf welke informatie u wilt delen en welke informatie u niet deelt. Deze instellingen kunt u zelf altijd wijzigen.

 

  • Digitale antwoordstrookjes: indien er uitstapjes worden georganiseerd, kunt u via digitale antwoordstrookjes direct uw beschikbaarheid doorgeven.

 

  • Agenda: elke groep heeft een eigen agenda. In de agenda staan alle zaken die te maken hebben met de groep van uw kind. Om het makkelijker te maken, kunt u deze agenda ook koppelen aan uw eigen digitale agenda.

 

  • Groepspagina: via de groepspagina kunt u foto’s zien van uw kind en bepaalde bestanden zoal huiswerk. Binnen de muren van Mijnschoolinfo is de privacy van uw kind gewaarborgd.

 

Wanneer u uw kind inschrijft op de Prinses Marijkeschool, krijgt u van ons een koppelcode. U kunt met de code uw kind aan uw emailadres koppelen. Dit kunt u doen op de website www.mijnschoolinfo.nl of door de app te downloaden op uw telefoon of tablet.