Prinses Marijkeschool
Abraham van Beyerenstraat 1c

2525 TA Den Haag

tel: 070-3884035

Nieuws

Sponsorloop Clini Clowns
23 juni 2022

Sponsorloop Clini Clowns

We zijn trots op alle leerlingen die hun uiterste best hebben gedaan met hardlopen voor het goede doel. Er is een mooi bedrag opgehaald van ruim €1750 euro, fantastisch!

We kijken daarnaast terug op een geslaagd zomerfeest.

Bewegend leren op de Prinses Marijkeschool
05 augustus 2021

Bewegend leren op de Prinses Marijkeschool

“Hoe kunnen we kinderen meer bewegend laten leren met behulp van ICT?” Dat wilde de Prinses Marijkeschool onderzoeken. Wij dienden een innovatievraag in bij de PO-Raad, op zoek naar de mogelijkheden. Wat begon als een klein initiatief is uitgegroeid tot een lerend netwerk met meerdere scholen binnen De Haagse Scholen en juf Nouhayla is naast leerkracht van groep 5 nu ook coördinator bewegend leren. Nieuwsgierig naar onze bevindingen? Bekijk dan de video!
Social Schools Schoolapp
01 augustus 2021

Social Schools Schoolapp

In de app van Social Schools hebben ouders van de Prinses Marijkeschool toegang tot schoolinformatie die op hun kind betrekking heeft. Social Schools is een programma dat werkt via een app of website. Door het gebruik van Social Schools, is er nooit meer informatie zoek. Brieven, huiswerk, agenda, foto’s en ook het inplannen van oudergesprekken zijn terug te vinden in Social Schools.
Lees meer ›
Nieuwe directeur
04 november 2020

Nieuwe directeur

Wij wensen onze nieuwe directeur, Annelies van Eijk, van harte welkom op de Prinses Marijkeschool. U kunt Annelies bereiken via Social Schools, telefonisch of per mail naar info@prinsesmarijkeschool.nl