Zomervakantie
18 juli 2019

Zomervakantie

Wij wensen iedereen een hele fijne vakantie! De deuren van de school gaan maandag 2 september weer open.
Schoolgids 2019-2020
17 juli 2019

Schoolgids 2019-2020

De nieuwe schoolgids kunt u  hier downloaden van de website.

Vakantiepas
05 juli 2019

Vakantiepas

Op Talentenjacht met de VakantiePas!

Het is bijna zomervakantie, dus de VakantiePas is weer uitgedeeld in de klas. Hét paspoort voor kinderen van 4 t/m 12 jaar, boordevol activiteiten met korting. De VakantiePas is goed voor € 300,- aan korting en bevat meer dan 80 (zomer)activiteiten in en om de stad. Met het thema ‘Talentenjacht’ kunnen kinderen hun (verborgen) talenten ontdekken. Is het muziek, sport, koken, dans of wetenschap? Verder is er het vertrouwde aanbod van onder meer musea, workshops, zwembaden, pretparken en een gratis ijsje of pannenkoek. Als de kinderen 5 activiteiten hebben gedaan, kunnen ze in de bibliotheek een VakantiepasMedaille ophalen.

Naast de kortingen en zelfs gratis activiteiten, zijn er ook flinke prijzen te verdienen. De hoofdprijs is een (slaap)weekend Duinrell en het Tikibad voor 4 personen. Alle activiteiten staan vanaf 8 juli ook op www.vakantiepas.nl. Daar vindt u ook alles over eventuele wijzigingen, prijsvragen én extra activiteiten die niet in de ‘papieren’ VakantiePas staan.

Vakantieproject 2019
27 mei 2019

Vakantieproject 2019

De Stichting Jeugd Vakantie Aktiviteiten Den Haag (JVA) organiseert dit jaar voor de 46e keer op Duinrell (Wassenaar) haar vakantieproject voor de Haagse basisschooljeugd. Het project wordt gehouden van 22 juli t/m 9 augustus 2019.
Leth's Dance Zomerkamp
17 mei 2019

Leth's Dance Zomerkamp

KORTING OP LETH’S DANCE ZOMERKAMP in het
KORZO THEATER!
In de eerste week van de zomervakantie organiseert Lonneke van Leth het LETH’S DANCE
Zomerkamp! Voor kinderen van 4 tot 11 jaar met een kleine portemonnee op scholen in
Laak, Transvaal en de Schilderswijk of met een Ooievaarspas is een hoge korting mogelijk.
Deze kinderen kunnen deelnemen voor de speciale prijs van 2,- per kind. Normale prijs is
40,- per kind.
Van 22 tot en met 24 juli kun je bij Lonneke van Leth op zomerkamp in een echt theater!
Kids van 7-11 jaar leren in 3 dagen hoe je een voorstelling maakt van jouw eigen
verhaal/script met verschillende dansstijlen, zingen en acteren. Decor en kostuums maken
we zelf! Er is ook tijd voor een voorstelling van Lonneke van Leth, kinderdisco en bootje
varen. De kleintjes van 4-6 jaar kunnen per dag inschrijven en naast theater en dans vullen
we dit programma aan met activiteiten in de paleistuin, knutselen en voorlezen.
Kijk voor meer info en de programma´s per dag op www.lonnekevanleth.nl.
Komen jullie meedoen?
Aanmelden:
Bij Diane van ‘t Veen via zakelijk@lonnekevanleth.nl.