Schoolfotograaf
17 oktober 2018

Schoolfotograaf

De schoolfotograaf is langs geweest en heeft prachtige foto's van alle kinderen gemaakt. Over een aantal weken ontvangen de kinderen de foto's. De ouders kunnen dan de foto's bekijken en betalen bij de groepsleerkracht.
Start kinderboekenweek
03 oktober 2018

Start kinderboekenweek

De kinderboekenweek is begonnen. Dit jaar staat het thema vriendschap centraal: "Kom erbij!"

In deze week besteden we extra tijd aan lezen en voorlezen.

Lees meer ›

Dochter geboren!!!
20 september 2018

Dochter geboren!!!

Op zondag 16 september is juf Leanne bevallen van een mooie, gezonde dochter. Haar naam is Isra. Gefeliciteerd!
Enquête Vakantiepas
07 september 2018

Enquête Vakantiepas

De makers van de VakantiePas hopen dat u en uw kinderen een geweldige zomervakantie hebben gehad. Hebben jullie goed gebruik gemaakt van de VakantiePas? Vul dan een kort vragenformulier in op de website VakantiePas.nl. Want met jullie mening en ideeën kunnen ze volgend jaar een nog betere VakantiePas maken! Bovendien verloten ze onder de inzenders 3 keer een weekend in de natuur voor 5 personen en 3 keer 4 vrijkaartjes voor Duinrell. Meteen even doen: VipVel invullen.

Bij de VakantiePas zijn ze nu bezig om een leuk activiteitenaanbod samen te stellen voor de herfstvakantie. Op die activiteiten krijgen kinderen korting als ze lid zijn van de VakantiepasClub. Alle basisschoolkinderen kunnen gratis lid worden op www.vakantiepas.nl. Twee weken vóór elke schoolvakantie krijgt u een e-mail met kortingsbonnen en een link naar de website met alle activiteiten.

Schoolgids 2018-2019
07 september 2018

Schoolgids 2018-2019

De nieuwe schoolgids kunt u  hier downloaden van de website.

Schoolmelk
05 september 2018

Schoolmelk

Als school vinden wij het belangrijk dat kinderen gezond eten en drinken. Niet alleen thuis, maar ook op school. Daarom biedt www.iedereenfitopschool.nl op onze school schoolmelk aan. Al voor 28 cent per pakje kan uw kind elke dag in de ochtend een lekker koud pakje verse melk krijgen. Interesse? Ga dan naar https://iedereenfitopschool.nl/  en sluit een abonnement af. Drie weken na het afsluiten van het abonnement start de levering van de melk. Een folder over schoolmelk kunt u afhalen bij de administratie.
Lege batterijen
05 september 2018

Lege batterijen

Wist u dat u uw lege batterijen op school kunt inleveren?

In de hal bij de hoofdingang staat een ton waar u de batterijen in kunt doen.