Bewegend leren op de Prinses Marijkeschool
05 augustus 2021

Bewegend leren op de Prinses Marijkeschool

“Hoe kunnen we kinderen meer bewegend laten leren met behulp van ICT?” Dat wilde de Prinses Marijkeschool onderzoeken. Wij dienden een innovatievraag in bij de PO-Raad, op zoek naar de mogelijkheden. Wat begon als een klein initiatief is uitgegroeid tot een lerend netwerk met meerdere scholen binnen De Haagse Scholen en juf Nouhayla is naast leerkracht van groep 5 nu ook coördinator bewegend leren. Nieuwsgierig naar onze bevindingen? Bekijk dan de video!
Social Schools Schoolapp
01 augustus 2021

Social Schools Schoolapp

In de app van Social Schools hebben ouders van de Prinses Marijkeschool toegang tot schoolinformatie die op hun kind betrekking heeft. Social Schools is een programma dat werkt via een app of website. Door het gebruik van Social Schools, is er nooit meer informatie zoek. Brieven, huiswerk, agenda, foto’s en ook het inplannen van oudergesprekken zijn terug te vinden in Social Schools.
Lees meer ›
Nieuwe directeur
04 november 2020

Nieuwe directeur