Groep 4b

Welkom!

06 okt 2017 - Kinderboekenweek 2017
Vrijdag 6 oktober is de Kinderboekenweek gestart! Het thema dit jaar is ‘Gruwelijk eng’! Vanochtend stonden er twee heksen voor de deur die onze klassen een cadeautje kwamen geven. Ook hebben we opdrachten gekregen om te doen! Het wordt een heel spannende week.....

Bekijkt u ook de foto’s in het fotoalbum even?

04 sep 2017 - Welkom in groep 4!
Welkom in groep 4!

4A

In groep 4a werken juf Leanne (ma, di, do en vrij) en juf Ester (woe).

Op dinsdag en donderdag hebben wij gym.

Op maandag krijgen de kinderen huiswerk mee, dit kunnen ze vrijdagochtend weer inleveren.

Op woensdag moeten de kinderen groente en fruit meenemen als tussendoortje. Gelieve geen andere tussendoortjes mee te geven.

De kinderen starten met lezen zodra ze op school komen. Om de kinderen in alle rust te kunnen laten lezen, vragen wij de ouders afscheid te nemen bij de deur.

4B

In groep 4b werken juf Silta (ma t/m vrij) en juf Chaima (zij begint nu op ma en di, maar komt verderop in het jaar de hele week)

Op dinsdsag en donderdag hebben wij gym.

We vinden het belangrijk dat de kinderen veel lezen, zodat ze goed vooruit gaan. Wilt u thuis ook lezen met uw kind? We raden aan om dit 15 minuten te doen.

Wij werken op school veel met de iPads. Wilt u er ook voor zorgen dat de iPad elke dag opgeladen mee naar school komt?