Groep 1-2a

Juf Claire staat op maandag en dinsdag voor de groep. Op woensdag t/m vrijdag staat juf Nancy voor de groep.

Op dinsdag hebben we gym. Uw kind mag gymkleren en gymschoenen meenemen, dit is niet verplicht.

Op donderdag is er spelinloop. U mag met uw kind een spel spelen. De kinderen vinden het leuk, wanneer u samen met uw kind mee speelt.

Woensdag is het gruitdag. De kinderen nemen fruit of groente mee als tussendoortje. Natuurlijk mag dit op de andere dagen ook, graag zelfs! Wilt u fruit en groente gewassen en gesneden meegeven?

13 dec 2017 - Afscheid juf Elly
Volgende week is het de laatste week van juf Elly. Op donderdagochtend (21 december) neemt juf Elly afscheid van de kinderen van 1/ 2 a.

13 dec 2017 - Sneeuwpret
Na een heerlijke Sinterklaas feest, hebben wij van de week heerlijk van het winterse weer genoten!